Home      Contact
 

ABONNEMENTEN

Wij leveren een zogenaamd boerderijabonnement, wat wil zeggen dat de meeste producten in het pakket van ons bedrijf afkomstig zijn. Pas als wij zelf niet genoeg producten hebben om het wekelijkse groentepakket te vullen, kopen wij het product in bij een collega teler in de buurt.
De wekelijkse levering is op vrijdag en ons verspreidingsgebied is Schouwen Duiveland en Noord en Zuid Beveland. Afhaaladressen zijn er in Zierikzee, Ouwerkerk, Noordgouwe, Burgh Haamstede, Kats, Kortgene, Goes (2), Kloetinge en Heinkenszand, Biezelinge, Kapelle, Wemeldinge en Ovezande.
Abonnees waar (nog) geen afhaaladres in de buurt is, krijgen het wekelijkse pakket aan huis geleverd.
Het groentepakket wordt samengesteld op de volgende criteria:

  • houdbaarheid

  • verscheidenheid

  • voedingswaarde

De standaardprijs is € 8.00 voor 2 personen, elke persoon meer of minder is € 3.00. Eén persoon betaalt dus € 5.00 per week en 3 personen € 11.00 per week. Aan de hand van deze standaard kunt u zelf uitrekenen wat het voor u gaat kosten.

Het wekelijkse pakket bevat voor ongeveer 5 dagen groenten (dat is voor het standaard pakket slechts € 0,80 per persoon per dag). Een groenteabonnement kun je altijd beginnen of weer opzeggen. Wij verbinden daar geen minimum of maximum aan. Betaling gaat uitsluitend via automatische incasso.

Onderbreking i.v.m. ziekte, vakantie of anderszins is altijd mogelijk. Klik hier voor aanmelding Groenteabonnement.